Om

Kontakt til lejrskolen:

 

Mail: info@thy-bo.dk

 

Udlejer:

 

Claus M. Christensen

Mobil 21 95 14 98

Lejrskolen Thy.Bo ejes og drives af Den selvejende institution Rønhedecentret.

Den selvejende institution Rønhedecentret blev etableret i 2014 og åbnede lejrskolen den 8. maj 2015.

 

Bag den selvejende institution Rønhedecentret står 3 organisationer i Bedsted, nemlig Bedsted Byforskønnelse ApS, Bedsted og Omegns Aktivitetshus (BooA) samt Bedsted KFUM Volleyball.

 

Lejrskolen ThyBo er indrettet i den nyeste del af et gammelt plejehjem, som blev dømt til nedrivning af Thisted Kommune. Kommunen ønskede mere tidssvarende lejligheder for ældre, og besluttede derfor at udvide plejehjemmene i nabobyerne. Plejehjemmet blev derfor dømt til nedrivning. I sidste øjeblik, efter at bygningerne var helt rømmet fik, en initiativgruppe overbevist Kommunalbestyrelsen om, at en del af bygningerne var bevaringsværdige og at en lejrskole var et godt formål.

 

Den selvejende institution fik lov til at overtage bygninger for et symbolsk beløb og en betragtelig donation fra AP Møllers Fonden gjorde det muligt at indrettet Lejrskolen Thy.Bo i de bygninger, der var tilbage efter at Thisted Kommune havde fjernet den øvrige bygningsmasse.

 

Lejrskolen Thy.Bo drives i dag af frivillige, der står for udlejning og vedligeholdelse. I 2018 runder vi 3500 overnatninger. Overskuddet ved udlejningerne går ubeskåret til forbedringer på lejrskolen.

Velkommen og pas godt på stedet.